четвер, 20 серпня 2020 р.

КУРСИ 2021

Курсова перепідготовка 2021

 

Комунальний заклад вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради запрошує працівників освіти для підвищення кваліфікації за напрямом «Інклюзивна освіта» за освітньою програмою«Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти різних типів».

Навчання здійснюють науково-педагогічні, педагогічні працівники закладу та профільні спеціалісти. На практичних заняттях можна ознайомитись із сучасними корекційно-реабілітаційними технологіями роботи з дітьми із особливими освітніми потребами у Центрі ранньої соціальної реабілітації та в інклюзивних класах. 

Проходження курсів допоможе оволодіти компетентностями щодо теоретико-методологічних, нормативно-правових та організаційно-методичних засад інклюзивного навчання, системи управління інклюзивним навчанням, особливостей психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами, принципів і технологій організації інклюзивного простору в закладах освіти різних типів.

За результатами підвищення кваліфікації педагогічні та науково-педагогічні працівники отримують документ про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

У 2021 році курсова перепідготовка буде здійснюватися за змішаною формою (очно-дистанційною). 

Тривалість курсів - 60 год / 2 кредити, окрім курсів для асистентів вчителя, асистентів вихователя закладів освіти усіх типів; вчителів-логопедів, вчителів-дефектологів, вчителів-реабілітологів закладів освіти усіх типів, реабілітаційних установ системи охорони здоров’я, соціального захисту, інклюзивно-ресурсних центрів, для даних категорій тривалість -  120 год./ 4 кредити.

Вартість навчання: 60 год. - 800 грн., 120 год. - 1600 грн.

Оплата навчання може здійснюватися за рахунок міських, обласних органів державної влади відповідно до законодавства України та за власні кошти. 

 За необхідністю, курсантам надається можливість проживання у комфортабельному гуртожитку та гарячого харчування в їдальні закладу освіти.

Контакти відділу перепідготовки та підвищення кваліфікації:

начальник - Ястребова Валентина Яківна, тел. 0668117710;

методисти відділу:     - Устименко Оксана Сергіївна, тел. 0956046404;

                               - Самохліб Інна Вячеславівна, тел. 0954612423, 0985124348.

                                         

 

ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НА КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗА ОСВІТНЬОЮ ПРОГРАМОЮ "ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИЙ СУПРОВІДДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ РІЗНИХ ТИПІВ" НА 2021 РІК

 

Про організацію процесу курсової перепідготовки дивіться ТУТ


Про навчальний план кусів
 дивіться ТУТ

Про необхідну документацію для проходження курсів підвищення кваліфікації дивіться ТУТ

 

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС ПІДВИЩИТИ КВАЛІФІКАЦІЮ У НАПРЯМКУ "ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА"  У 2021 РОЦІ!


Немає коментарів:

Дописати коментар