четвер, 5 грудня 2019 р.

Запрошуємо до нас підвищити кваліфікацію у напрямку "Інклюзивна освіта" у 2020 році!


Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» надає право педагогічним та науково-педагогічним працівникам з урахуванням результатів самооцінки компетентностей і професійних потреб, змісту власної викладацької діяльності та/або посадових обов’язків самостійно обирати конкретні форми, види, напрями та суб’єктів надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації, та на підвищення кваліфікації поза межами плану підвищення кваліфікації закладу освіти на відповідний рік. На підставі наказу МОН №121-д від 01.02.2019 «Про ліцензування освітньої діяльності» (п. 3.), керуючись зазначеними нормативними документами, наявністю багаторічного досвіду роботи з дітьми з особливим потребами, враховуючи потужну начальну та матеріально-технічну базу для проведення практики,  комунальний заклад вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради запрошує працівників освіти для підвищення кваліфікації за напрямом «Інклюзивна освіта».
Навчання здійснюють науково-педагогічні, педагогічні працівники закладу та профільні спеціалісти. На практичних заняттях у Центрі ранньої соціальної реабілітації та в інклюзивних класах можна ознайомитись із сучасними корекційно-реабілітаційними технологіями роботи з дітьми із особливими освітніми потребами. За результатами підвищення кваліфікації педагогічні та науково-педагогічні працівники отримують документ про підвищення кваліфікації встановленого зразка.
За необхідністю надається можливість проживання у комфортабельному гуртожитку та гарячого харчування в їдальні закладу освіти.
Контакти:
Начальник відділу перепідготовки та підвищення кваліфікації - Ястребова Валентина Яківна, тел. 0668117710;
методист відділу - Доля Інна Сергіївна, тел. 0965099510;
лаборант відділу - Самохліб Інна Вячеславівна, тел. 0954612423.

Форми для реєстрації на курси підвищення кваліфікації за ліцензованою освітньою програмою "Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти різних типів" для всіх категорій педагогічних працівників ТУТ:

СПОДІВАЄМОСЯ НА ПЛІДНУ СПІВПРАЦЮ!

Немає коментарів:

Дописати коментар