середу, 2 лютого 2022 р.

Навчання на курсах підвищення кваліфікації 2022.

    Щоразу з радістю і трішки з сумом випускаємо кожну групу своїх курсантів. 28 січня 2022 року відбулася підсумкова конференція І групи курсантів 2022 року. Вчителі початкових класів закладів загальної середньої, спеціальної  освіти у піднесеній, теплій, доброзичливій атмосфері розповідали про свої здобутки, напрацювання, проблеми у роботі з дітьми з особливими освтніми потребами. Курсанти висловлювали щиру вдячність викладачам курсів за отримані знання, допомогу у вирішенні своїх професійних ситуацій. 


Вчителі проявили творчий підхід до захисту випускних робіт: виступи супроводжували презентаціями, демонстрували наочність. 


Презентація "Використання елементів артрерапії у роботі з дітьми з особливими потребами" (авт. Акімочкіна Катерина Олександрівна, вчитель початкових класів комунального закладу «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа - інтернат «Оберіг» Запорізької обласної ради)


Презентація "Використання методу глобального читання у навчанні дітей з порушеннями слуху" (авт. Третяк Олена Олександрівна, вчитель початкових класів комунального закладу Запорізька спеціальна загальноосвітня школа - інтернат «Джерело» Запорізької обласної ради)

Дякуємо вам, шановні курсанти! Ви - супер!


Немає коментарів:

Дописати коментар