вівторок, 18 лютого 2020 р.

ПРО УГОДИ


Шановні керівники закладів освіти!
Відповідно до п. 20 «Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», затвердженого Постановою КМУ № 800 необхідно укласти договір на надання освітніх послуг на підвищення кваліфікації (на безоплатній основі, за кошти обласного бюджету) між закладами освіти та КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» ЗОР (далі – академія) на 2020 рік. 
Шаблон договору  - ТУТ.
Увага! Додаток до договору повинен містити список усіх педагогічних працівників закладу, які будуть проходити навчання в  академії у 2020 році на безоплатній основі (відповідно до наказу Департаменту освіти і науки від 30.01.2020 р. № 041 «Про формування регіонального замовлення на підвищення кваліфікації педагогічних працівників на базі академії)
Оформлений в односторонньому порядку договір (2 примірники) повинен привезти на курси педагогічний працівник, який перший від закладу за термінами проходить навчання. Після підпису договору ректором академії, один його примірник повертається педагогічним працівником до закладу освіти, де зберігається протягом визначеного терміну. Другий примірник зберігається у академії.
Для бажаючих пройти курси на платній основі:

  • за рахунок закладу освіти, територіального органу управління тощо  - форма договору для навчання групи осіб  тут; 
  • для навчання однієї особи тут;
  • за власні кошти  - форма договору ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар