четвер, 20 червня 2019 р.

МИ СТАРТУЄМО

У Комунальному закладі вищої освіти «Хортицька національна навчально-
реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради 

розпочинають роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників. 


!!!!!!!  Орієнтовні терміни найближчих курсів у другій половині вересня - першій половині жовтня 2019 року (реальний термін буде встановлено після формування групи). Можливо об'єднання різних категорій працівників. !!!!!!!
Ви можете зареєструватися на курси прямо сьогодні. Зайдіть за посиланням: ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

УВАГА! Ви також можете зареєструватися на 2020 рік.  Для цього також пройдіть реєстрацію за тією ж ФОРМОЮ, яка опублікована зверху (просто вкажіть бажаний рік навчання)!

Під час курсової підготовки педагогічні та науково-педагогічні працівники не тільки отримують документ про підвищення кваліфікації (свідоцтво) для наступної атестації, а й набувають знань та навичок щодо організації освітнього процесу в інклюзивному класі (групі), вчаться роботі з дітьми з особливими освітніми потребами, отримують відповіді на безліч проблемних питань, що виникають в умовах Нової української школи. 
 Для проходження курсів за  освітньо-професійною програмою підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти  «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти різних типів» запрошуємо такі категорії  працівників: вихователі-методисти закладів дошкільної освітивихователі закладів дошкільної освіти,  вчителі закладів загальної середньої освіти (різних типів), вихователі закладів загальної середньої освіти (різних типів), асистенти вчителів (вихователів) закладів загальної середньої (дошкільної) освіти, вчителі-логопеди закладів загальної середньої освіти (різних типів), вчителі-дефектологи закладів загальної середньої освіти (різних типів), вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти (різних типів), практичні психологи закладів загальної середньої освіти (різних типів).

Ми на початку нашого розвитку! Уважно слідкуйте за нашими оголошеннями! Питання можна поставити у коментарях до цього блогу або електронною поштою 
hortappo2019@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар